avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Creștere copil

Exista posibilitatea ca eu sa beneficiez de stimulentul de inserție și soția de indemnizația de creștere a copilului?
Cel mai recent răspuns: Radu1989 , utilizator 22:46, 28 Februarie 2017
Nu in acelati timp, alegeti din cele doua ce vi se potriveste mai bine.
Dacă soția este la școală postliceala de stat poate beneficia de indemnizația de creștere a copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil, indemnizatie cristeaion cristeaion Fata mea are 25 de ani , este eleva la scoala postliceala , este gravida luna a 7 a . Dupa nastere poate primi indemnizatie pentru ingrijireacopilului pana la ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil? elenadoina1988 elenadoina1988 Buna ziua.O intrebare as avea si eu. Mi-am schimbat locul de munca recent. Anterior am lucrat 2 ani iar intre fostul loc de munca si actualul este o pauza de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu ovysaan ovysaan Buna ziua, Sotia mea e in anul al doilea de primire a indemnizatiei de createre a copilului.ea este inscrisa la scoala postliceala si termina in iunie2018, ... (vezi toată discuția)