avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil studente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil studente

sunt studenta in anul II la zi iar in 14 septembrie 2016 am facut cerere de inmatriculare la facultate deoarece am intrerupt cursurile din motive personale. Intrebarea este daca nasc in 20 august 2017 data probabila, beneficiez de indemnizatie de crestere copil si cum se calculeaza cele 12 luni anterioare nasterii? din 14 septembrie 2016 in 14 septembrie 2017 sau septembrie 2016 - septembrie 2017
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 1 Martie 2017
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru mame studente Narumi Narumi Buna ziua. As avea o rugaminte la dumneavoastra. Sunt o mama studenta si am depus dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului, neavand nicun venit. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru ccc - intreruperea perioadei de activitate nicoletabu nicoletabu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea situatie: in perioada septembrie 2010-august 2011 am fost angajata la o firma din Romania. Din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului dddd dddd buna ziua, va rod din suflet sa-mi spuna cineva care cunoste legea cum este cu indemnizatia de crestere a copilului la studente. eu sunt studenta in anul 3 la ... (vezi toată discuția)