avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contestatie amenda opc
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contestatie amenda opc

Buna ziua.as avea nevoie de un mic ajutor pentru depunerea unei contestatii pentru amenda opc pe firma.in urma unei reclamatii a unui client unde s-a realizat o pardosea epoxidica am fost solicitat sa ma prezint la sediul opc pentru solutionare.in prima faza comisarul mia dat un avertisment si mia solicitat sa rezolv problema cu clientul in termen de 15 zile.am refuzat sa rezolv defectiunile aparute in pardoseaua clientului deoarece nu a respectat unele conditii impuse de mine pe perioada de executie.conditiile au fost puse doar verbal.dupa 15 zile am fost chemat din nou la opc si mi sa aplicat o amenda pentru incalcarea og21/1992 alin 13 si avertismente pentru lipsa specificatie tehnica si neacordare garantie.am vreo sansa sa castig contestarea amenzii deoarece nu mi se pare corect sa se aplice amenda in lipsa unei expertize care sa dovedeasca din culpa cui au aparut defectiunile respective.multumesc anticipat
La prima vedere nu prea aveti sanse dar fara a studia pv de contraventie este greu de spus in mod cert.Trebuie sa intelegeti si dvs si alti justitiabili ca procedura de contestatie a unui pv se poate face si daca nu aveti sanse de castig,principalul beneficiu fiind tergiversarea aplicarii sanctiunii pe durata judecarii cauzei .....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Banca nu respecta sentinta soti soti La Cluj OPC a castigat impotriva bancii definitiv si irevocabil in 10.10 un proces deschis pe OUG 50/10 tinandu-se cont de hot.CJUE in cauza C-602/10. In ... (vezi toată discuția)
Amenda bec ars katalin70 katalin70 Am fost oprit in timpul zilei si am fost intrebat de un politist daca mi-am verificat sistemul de iluminare. I-am raspuns ca intotdeauna cand plec de acasa ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie in care adresa este mentionata gresit tartalak tartalak in ziua de 18.06.2012 in orasul targu frumosa/iasi am fost oprit in trafic de un echipaj de politie pe motiv ca nu imi functiona becul de la faza scurta partea ... (vezi toată discuția)