buna seara.sora mea lucreaza cu ci de munca in italia,angajatorul este italian,cm este facut in italia.are 12 luni vechime si este insarcinata in luna a 3-a.in decembrie vrea sa vina in tara si sa nasca aici bebelusul.are drept la indemn de crestere a copilului?alocatie?dar daca nu este casatorita cu acte si tatal este angajat la o firma care l-a trimis sa lucreze in italia"?multumesc mult.o seara buna.
Poate sa beneficieze de ajutor crestere copil,in conditiile in care va obtine formalitatile de recunoastere a CIM incheiat in baza regulamentului CEE 1408/1971 de catre cele 2 state membre ale CE,necesitand o procedura financiara speciala,
Certificat de nastere
C.Geta
buna ziua.as vrea si eu sa ma ajutati cu un sfat.sora mea si viitorul ei sot lucreaza cu acte in italia.sora mea are cim incheiat de angajatorul din italia pe ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil
Laura31
buna seara! problema sta in felul urmator: sora mea locuieste cu logodnicul (italian) in Italia si au impreuna un copil de 1 an si 6 luni care poarta numele ... (vezi toată discuția)