avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene

Buna ziua,

Am incercat si incerc sa gasesc cat mai multe informatii referitoare la fondurile europene destinate afacerilor aflate la inceput. M-ar interesa sa stiu exact daca se dau fonduri europene pentru incepere afacerii sau doar dupa ce afacerea este inceputa? Din ce am citit s-ar putea sa ma incadrez daca am 15 % din totalul afacerii. Personal m-ar interesa atragerea de fonduri europene pentru deschiderea unei pensiuni, tin sa precizez ca terenul il am deja. Banuiesc ca formularea nu este tocmai ideala in aceasta intrebare dar daca m-ati putea ajuta cu un raspuns mi-ar fi de folos, si in caz ca va ocupati de actele necesare as avea nevoie de cineva pe domeniu de specialitate. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Sterianc , utilizator 18:11, 2 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesarea fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri elena_a elena_a Doresc sa stiu daca pentru infiintarea unei afaceri noi, de exemplu o salina artificiala\' pot accesa fonduri europene nerambursabile.Daca da unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile natalyn natalyn sunt persoana fizica si as dori sa-mi spuneti daca pot sa beneficiez de fonduri nerambursabile pentru costruirea unei pensiuni in zona rurala si cum sa ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unor fonduri nerambursabile pentru inceperea unei afaceri cu orhidee ioanapop1984 ioanapop1984 as dori sa va intreb daca se pot obtine fonduri europene pentru constructia unei sere si inceperea unei afaceri cu orhidee? multumesc anticipat (vezi toată discuția)