avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune - partaj judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune - partaj judiciar

Suntem 4 frati care am dezbatut succesiunea de pe urma parintilor decedati in anul 1995, respectiv 2004. Masa succesorala:
- Un teren extravilan de aproximativ 1000mp
- O casa compusa din 2 camere si o sala, situata pe un teren de 200mp. Aceasta casa este situata in aceeasi curte cu casa mea personala, fara a fi despartita de vreun gard.
Doua dintre surori au declarat in fata instantei ca-mi lasa mie cotele lor din mostenire, fara alte pretentii, cea de a 3-a vrea ea toata casa si terenul aferent acesteia. Cea de a treia sora locuieste la 500km distanta de aceasta casa, iar in decursul acestor ani a adus unele imbunatatiri casei, dar eu sunt cel care a avut grija de casa, a platit impozite, etc. Casa a fost evaluata la 4600ron, iar imbunatatirile aduse de catre sora mea la 10500ron, ceea ce este foarte mult si total neadevarat.
Dupa 2 ani de judecata si bani cheltuiti, s-a pronuntat hotararea in favoarea ei.
Intrebarea mea este mai pot face ceva sa am castig de acuza. O sa atac aceasta hotarare cu apel, dar as vrea sa stiu daca exista vreo sansa sa castig si ce anume as mai putea face in acest caz.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CAI2010 , utilizator 18:57, 2 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar - cai de atac CAI2010 CAI2010 Apelul introdus impotriva hotărârii data de judecătorie într-un proces de partaj a fost respins ca nefondate. Hotarare definitiva. Mai exista vreo cale ... (vezi toată discuția)
Vecinul vrea sa facă gard pe hotarul dintre vii ,practic pe ... Gine Gine Vecinul vrea sa facă gard pe hotarul dintre vii ,practic pe jumatatea rândului ,ceea ce ma încurcă foarte tare la treburile agricole ,rămânând o ... (vezi toată discuția)
Dezbatere moºtenire-tranzacþie ghiocelioana ghiocelioana Moştenitorii, 6 fii ai defunctei lor mame ,au dezbătut succesiunea acesteia (în anul 2004 ) ,având ca bun în masa succesorală o casă cu terenul ... (vezi toată discuția)