Suntem 4 frati care am dezbatut succesiunea de pe urma parintilor decedati in anul 1995, respectiv 2004. Masa succesorala:
- Un teren extravilan de aproximativ 1000mp
- O casa compusa din 2 camere si o sala, situata pe un teren de 200mp. Aceasta casa este situata in aceeasi curte cu casa mea personala, fara a fi despartita de vreun gard.
Doua dintre surori au declarat in fata instantei ca-mi lasa mie cotele lor din mostenire, fara alte pretentii, cea de a 3-a vrea ea toata casa si terenul aferent acesteia. Cea de a treia sora locuieste la 500km distanta de aceasta casa, iar in decursul acestor ani a adus unele imbunatatiri casei, dar eu sunt cel care a avut grija de casa, a platit impozite, etc. Casa a fost evaluata la 4600ron, iar imbunatatirile aduse de catre sora mea la 10500ron, ceea ce este foarte mult si total neadevarat.
Dupa 2 ani de judecata si bani cheltuiti, s-a pronuntat hotararea in favoarea ei.
Intrebarea mea este mai pot face ceva sa am castig de acuza. O sa atac aceasta hotarare cu apel, dar as vrea sa stiu daca exista vreo sansa sa castig si ce anume as mai putea face in acest caz.