avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere

Am luat o amenda in trafic si nu am luat la cunostinta si nu am semnat agentul ma anuntat ca am tri punte penalizare si 500 lei amenda si am refuzat sa semnez.si mi-a venit acasa prcesul verbal bifat in proces 3 punte punte si 4 punte penalizare.Ce sa inteleg din acest proces.
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 11:43, 3 Martie 2017
popoviciuioanmihai a scris:

Am luat o amenda in trafic si nu am luat la cunostinta si nu am semnat agentul ma anuntat ca am tri punte penalizare si 500 lei amenda si am refuzat sa semnez.si mi-a venit acasa prcesul verbal bifat in proces 3 punte punte si 4 punte penalizare.Ce sa inteleg din acest proces.

Ca daca nu faceti plingere contraventionala, mai bine platiti in 48 de ore (mergeti si cu plicul in care sa se vada data postei, cind a ajuns plicul) jumatate din minimul amenzii. Chiar daca nu ati semnat, procesul verbal ar trebui sa contina numele si datele unui martor asistent, care sa fi semnat acest proces verbal. Daca nu exista asa ceva si va hotariti sa depuneti plingere, aveti sanse sa cistigati procesul pe motiv de incalcare a art. 19 din OG 2/2001. posibil sa mai fie si alte incalcari ale OG2/2001 si puteti consulta si un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare gresita la semafor RalucaGeorgiana33 RalucaGeorgiana33 Buna ziua, Am si eu o intrebare. Ce se intampla in cazul in care nu am semnat procesul verbal incheiat de catre un politist in trafic. In aceasta dimineata ... (vezi toată discuția)
Modificarea o.g. nr. 2/2001 Baciu Andi Baciu Andi Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Am primit o serie de procese-verbale de constatare a contraventiei dupa data de 24.08.2018, data la care au intrat in ... (vezi toată discuția)
2 amenzi pentru parcare interzisa in acelasi loc la interval de 54 minute CloudSquire CloudSquire Buna ziua! In data de 17.08.2021 am fost la mare si am parcat pe un loc cu \"spatiu verde\", in cele din urma la ora 16:40 mi-a fost lasata in parbriz o ... (vezi toată discuția)