avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna

in perioada 01.01.2017-16.03.2017 ma aflu in concediu de maternitate ( cele 126 zile)
aferent acestei perioade imi revin 4 zile de concediu odihna ( am 23 pe an). dupa terminarea concediului actual pe 16.03, pot sa imi iau cele 4 zile de co iar apoi sa cer suspendarea cim pentru a intra in concediu de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:14, 3 Martie 2017
Da, puteti sa va luati CO dupa terminarea concediului de maternitate si apoi sa intrati in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra in ccc dupa postanal urmat de concediu de odihna? moniquesro moniquesro Buna ziua, sunt insarcinata si lucrez in invatamant, trebuie sa nasc in luna martie 2011, dar as prefera sa nu imi suspend contractul de munca pana la 1 ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca lyly64 lyly64 Buna seara, -daca din 15 ianuarie am intrat in concediu prenata, am dreptul de concediul de odihna pe anul 2017? sau cum se calculeaza? -Multumesc. (vezi toată discuția)