avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Domiciliul minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Domiciliul minorului

Buna seara ,am dori sa știm cum se hotărăște domiciliul unui copil care împlinește peste 4luni 14 ani ,părinții sunt divorțați,copilul sta la tata ,nu vrea deloc la mama,iar mama a depus proces program de vizitare minor si stabilire domiciliu
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:18, 4 Martie 2017
Minorul o sa fie audiat in camera de consiliu,tinand cont de declaratia acestuia,concluziile raportului de ancheta sociala,alte probe administrate se va stabili domiciliul minorului .Nu ati spus de cat timp locuieste minorul cu tatal sau,daca mama a fost in tara ,s-a implicat in cresterea acestuia etc.Este posibil ca minorul sa locuiasca in continuare la domiciliul tatalui sau .
Instanta o sa dea program de vizita.
Va fi insa dificil de executat hotărârea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere proces custodie minor Isabela_bv Isabela_bv Sunt divortata din martie 2012 iar in urma procesului avem custodie comuna cu domiciliul la tata. Eu sunt plecata din tara si doresc sa aduc copilul la mine ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului copilului la schimbarea domiciliului parintelui rezident redspike redspike Recasatoria poate fi un motiv intemeiat in fata instantei in vederea schimbarii domiciliului copilului in conditiile in care mama copilului este divortata si ... (vezi toată discuția)
Copil minor. Nita Lacramioara Nita Lacramioara Am un baietel de 14 ani, pe care l-am crescut singura, iar fostul sot acuma vrea copilul. Copilul vrea si el la taicasu pt ca este mai liber, si invaluit cu ... (vezi toată discuția)