avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Proced verbal de aducere la îndeplinire primit ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Proced verbal de aducere la îndeplinire primit acasă..

Bună ziua.

As avea o întrebare referitoare la procesul verbal menționat on titlu. Mi-a venit ieri (vineri 03 februarie) cum că anul trecut in data de 12 a lunii decembrie am parcat pe spaţiul verde producând indignarea locatarilor. Mentionez faptul că acolo unde am parcat nu era altceva decât zăpada , si nu numai eu am parcat acolo ci si alte persoane care locuiesc in acel bloc. Îmi cere ca in termen de 48 de ore să plătesc 50% din amendă. Ce mă sfatuiţi să fac? Chiar sunt obligat să plătesc această amendă? Care sunt circumstanțele in caz de neplată? Mulţumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 12:20, 4 Martie 2017
Buna ziua,

Nu este relavant ca erau si alte masini parcate in acelasi loc. Aveti 48 de ore la dispozitie pentru a plati jumatate din amenda, iar dupa cele 48 de ore datorati intreaga suma. Puteti bineinteles face o contestatie impotriva procesului verbal de stabilire a contraventiei, insa doar un avocat care vede procesul-verbal in cauza va poate aprecia cat de cat sansele de a castiga procesul.

Daca nu platiti si nici contestatie nu faceti puteti fi executat silit pentru suma inscrisa in procesul-vebral.

Succes,
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Martie 2017
Dana Fatol, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie parcare ciama.marius ciama.marius In cele ce urmeaza va citez doleantele mele adrsate Primariei Cluj Npoca pe site-ul Domnule Primar.ro,ca urmare a ,,incasarii\\\' unei amenzi contraventionale ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare spatiu verde de la un srl? haragusfilip haragusfilip Buna ziua, Am primit un proces verbal de la un srl pentru parcare pe spatiu verde. Procesul verbal mi se pare dubios din mai multe motive: 1. este intocmit ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru numar de inmatriculare montat incorect ContSters179979 ContSters179979 Buna seara. Acum cateva zile am lovit un caine(care nu a patit nimic) cu bara din fata, iar nr.de inmatriculare s-a desprins de pe aceasta.In timp ce ma ... (vezi toată discuția)