avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de odihna fără cerere și consimțământul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de odihna fără cerere și consimțământul meu

Ce este de făcut în cazul în care angajatorul te trece în concediu de odihna fără o cerere în prealabil și fără consimțământul tău, asta aflând în urma unei adeverințe eliberate ulterior.
Cel mai recent răspuns: ContSters406903 , utilizator 11:42, 4 Martie 2017
Puteti sesiza ITM-ul si/sau promova o actiune in instanta impotriva acestuia.
Va mulțumesc pentru sprijinul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neefectuat. gabriel.viziteu gabriel.viziteu Buna ziua, Va rog sa ma consiliati cu privire la urmatoarea problema: Am fost angajat al unei societati comerciale din martie 2010 pana in prezent. Au ... (vezi toată discuția)
Lichidare anda_bebeko anda_bebeko Buna ziua, Pana la data de 17 iulie am fost angajata cu 8 ore/zi la angajatorul X, dupa aceasta data semnand un act aditional la CIM prin care am fost ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca angelax angelax Am fost angajata cu un contract pe o perioada determinata pentru 10 luni (data sfarsitului contractului de munca este 30.09.2011). Dupa 6 luni am primit o ... (vezi toată discuția)