avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plata asigurari sanatate
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plata asigurari sanatate

se mai platesc taxe/contributii, de sanatate pe toate formele de venit? am o activitate de PFA,cu un profil ,si un contract de inchiriere bun imobuil,am primit instiintare de plata de la ANAF,pentru fiecare activitate separat!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 11:54, 4 Martie 2017
Se plateste separat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impunere cas alexhh alexhh In anul 2008, intr-o anumita perioada am lucrat pe baza unui contract de prestari servicii. Dupa ce am trecut pe la ANAF si am declarat ce trebuia... astazi am ... (vezi toată discuția)
Nerezident contributii sociale in romania animis animis Un nerezident care are peste 5 contracte de inchiriere in 2012 si trebuie sa isi declare venituri din activitati independente sin 01.2013 va plati si ... (vezi toată discuția)
Contributii pfa 2011 ionut c ionut c Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce contributii trebuie sa plateasca un PFA: sanatate, impozit, pensie, somaj si procentele la fiecare, pentru anul 2011. Va ... (vezi toată discuția)