avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare avocat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare avocat

Buna ziua.Am pe rol 2 procese si nu sunt mulțumit de implicarea si comunicarea cu avocata mea.Ce presupune schimbarea avocatului ?Multumesc.
Legea va da dreptul de a angaja alt avocat.
Trebuie reziliat contractul cu avocatul actual si trebuie sa o faceti in scris.

Mai datorati bani ?
Da,trebuie sa ma achit ,dar departe gandul de a ramâne dator.Vreau sa intrerup colaborarea amiabil cu totul achitat.
Daca datorati bani pentru o prestatie efectuata de avocat e normal sa achitati.

Daca veti renunta la avocat si ati achitat ce a prestat aveti dreptul de a nu mai plati.

Sa ii comunicati in scris rezilierea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se reziliaza contractul cu un avocat? ContSters277534 ContSters277534 Buna ziua, Am trei procese pe rol si am descoperit ca avocatul meu mi-a facut mult rau, bazindu-se pe lipsa mea de cunostinte juridice. Vreau sa scap de ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi schimb avocatul ! planoristul planoristul Am incheiat un contract cu un avocat si nu sunt multumit de prestatia lui. Daca dosarul nu a ajuns inca in instanta trebuie sa-i platesc o anumita suma ... (vezi toată discuția)
Ce ar trebui sa fac? radu2008a radu2008a Am primit in cutia postala un plic semnat eos, prin care sunt atentionat cu privire la o suma de 400 ron datorie (debit principal, penalizari si alte motivari ... (vezi toată discuția)