avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum poate dispune un notar de datele mele personale?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum poate dispune un notar de datele mele personale?

Buna seara,
As dori sa stiu daca un notar public are voie sau este obligat prin lege de a disemina datele mele personale catre un birou de avocatura?

Datele mele personale(cnp adresa etc) au ramas in arhiva notarului(in urma dezbaterii unei mosteniri), iar la soliciarea unui birou de avocatura aceste date au fost trimise de catre notar, pentru a fi folosite in cererea de chemare in judecata intr-un proces civil, intre un furnizor de servicii(=reclamant) si eu (=parat).
In plicul primit de la judecatorie se afla printre altele si un raspuns al notarului catre avocat, ce cuprindea toate datele mele personale si rezulta faptul ca sunt mostenitorul defunctului X. Defunctul are facturi neachitate catre furnizorul de servicii(aici este alta poveste) si de aici a fost deschis procesul civil.
Cel mai recent răspuns: alexmanu2012 , utilizator 22:16, 4 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog o parere - prelucrarea datelor cu caracter personal leusan leusan Am facut o cerere la un prestator de servicii,in atentia compartimentului juridic , instituie publica,pentru a ma interesa de debitele mamei mele defuncte de ... (vezi toată discuția)
Succesiune mac6 mac6 Sunt instiintat dupa aproape sapte ani de decesul unei rude.Este o fapta care pedepsibila aceasta lipsa de diligenta a celorlati mostenitori care nu au anuntat ... (vezi toată discuția)
Succesiune fradpatrascu fradpatrascu Buna ziua, in urma decesului soacrei am deschis actiune de succesiune in instanta, pentru ca la notariat nu am reusit din cauza starii precare de sanatate a ... (vezi toată discuția)