avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Munca in strainatate

Buna ziua,

As dori sa stiu ce documente si formulare trebuie sa am in momentul in care plec din tara pentru a cauta un loc de munca in CEE - Franta.
Multumesc anticipat pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 5 Martie 2017
Informaţii privind dreptul de muncă în Franţa
[ link extern ]

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare municitori necalificati Mihaela Fotea Mihaela Fotea Buna ziua, Vreau sa trimit in Franta in constructii muncitori necalificati pe o perioada de 3 luni. Cum trebuie sa procedez. Le fac CIM la firma din ... (vezi toată discuția)
Delegare salariat in cadrul organizatiei intr-o tara ue RoxanaDRAMU RoxanaDRAMU Buna ziua, Vin in atentia dumneavoastra cu o situatie pentru care as dori, daca se poate, indrumare. Avem un angajat al companiei (internationale) care ... (vezi toată discuția)
Inscrierea la somaj in franta cicor cicor As dori sa stiu , daca se poate, ce documente sunt necesare pentru inscrierea la Pole Emploi , pentru prima data , in cautarea unui loc de munca.Documentele se ... (vezi toată discuția)