avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comodat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comodat

Intre mama mea si ginere exista un contract de comodat in care se specifica faptul ca rezilierea se poate face unilateral,fara motiv doar cu preaviz de 30 zile.Cum procedez?trimit recomandata cu actul de reziliere si gata?si cine trebuie sa mearga la REG.COMERTULUI?
Cel mai recent răspuns: Georgeta Anghel (Rusu) , Avocat 20:01, 13 Septembrie 2009
Prin comodat banuiesc ca s-a declarat sediul societatii sau un punct de lucru. In situatii in care doriti denuntarea unilaterala, trimiteti intradevar o adresa din care sa reiasa pozitia mamei vizavi de contractul de comodat, prin scrisoare recomnadata cu confirmarea de primire...in mod normal pe adresa sediului social!!!!! ..dar ...tinand cont de situatia descrisa... pe adresa administratorului.
La Registrul Comertului pentru modificare nu poate merge decat o persoana carea are calitatea de salariat in firma, iar modificarea sediului se poate face numai prin Hotarare asociatului / asociatilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract telekom websignal websignal Buna ziua , vin cu o problema banuiesc des intalnita , din cauza neatentiei noastre , cat si a nesimtirii operatorilor de telefonie mobila/fixa. Dupa ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone tictac tictac Buna ziua, In urma cu circa 18 luni mi-am prelungit contractul cu Vodafone telefonic, operatorul prezentandu-mi oferta de servicii, tariful si faptul ca mi ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de comodat radugidi radugidi Sunt propietarul unui imobil si am facut un contract de comodat ptr.infiintarea unei firme a unui prieten(care intre timp a devenit dusman).Contractul nu este ... (vezi toată discuția)