avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Estimare pensie alimentara.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Estimare pensie alimentara.

Cam ce pensie alimentara ar primi o femeie pt. custodia unui copil daca fostul sot castiga in medie 10 000 euro lunar.
E posibil sa ajungă pe la 2000 euro.
Depinde de mai multe lucruri.
Poi de ce 2000 , pentru ca acel copil nu mananca asa 9000 lei lunar! ;)
Nu e vorba numai de mâncat.
1000 euro pentru mâncat și restul haine, etc...
daca as castiga 100 000 euro i-ar da femeii 20 000 euro?

Inca ceva, acel procent calculat este din salar sau din orice venit realizat? daca cineva construieste case sa le revand, si face un profit de 100 000 euro din construirea/vanzarea unei case da automat acel procent mamei?
Ultima modificare: Duminică, 5 Martie 2017
trixmic, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti posibilitatea de a obtine o pensie in natura. Asa fel ca daca dvoastra, avand posibilitati, va doriti ca fiul/fiica dvoastra sa aiba haine bune, sa urmeze scoli private, sa mearga la inot, pian, actorie etc...puteti investi acei bani sub aceasta forma, care exclude coafeza, manichiurista, cosmeticiana, instructorul de fitness, plasticianul mamei ca fiind platiti din banii dvoastra.

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare clauze abuzive-urgent LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Doua persoane au infiintat o firma. Mama mea care are meseria de frizer i s-a propus sa lucreze la aceasta firma unde mai lucreaza deja o ... (vezi toată discuția)
Obligatie intretinere copil Jan9001 Jan9001 Buna dimineata, Am citit in codul civil articolele care se refera la dreptul familiei dar nu cunosc practica in instanta, cum se aplica. Am nevoie de niste ... (vezi toată discuția)
Nu mai vreau sa fiu în custodia tatălui meu pentru că nu se comportă ca un părinte. am soluții? DenisaDiana89 DenisaDiana89 Buna ziua! Ma numesc Denisa am 17 ani si de cativa ani buni ma simt ca la puscarie in casa tatalui meu. Mama mea este divortata de tatal meu de 14 ani. Nu ... (vezi toată discuția)