avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Estimare pensie alimentara.
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Estimare pensie alimentara.

Cam ce pensie alimentara ar primi o femeie pt. custodia unui copil daca fostul sot castiga in medie 10 000 euro lunar.
trixmic a scris:

daca as castiga 100 000 euro i-ar da femeii 20 000 euro?

Inca ceva, acel procent calculat este din salar sau din orice venit realizat? daca cineva construieste case sa le revand, si face un profit de 100 000 euro din construirea/vanzarea unei case da automat acel procent mamei?

E vorba de veniturile realizate de tata ca persoana fizica.
Daca firma produce profit atunci nu intra la pensie profitul persoanei juridice.

In mod normal se poate da si 1/4...
Depinde cum va veti judeca cu totii si cum va aprecia instanta.

Copilul poate merge la o scoala privata si in strainatate la o adica.
E vorba de educatie...si daca bani sunt de ce nu ar fi asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare clauze abuzive-urgent LoredanaP LoredanaP Buna ziua, Doua persoane au infiintat o firma. Mama mea care are meseria de frizer i s-a propus sa lucreze la aceasta firma unde mai lucreaza deja o ... (vezi toată discuția)
Obligatie intretinere copil Jan9001 Jan9001 Buna dimineata, Am citit in codul civil articolele care se refera la dreptul familiei dar nu cunosc practica in instanta, cum se aplica. Am nevoie de niste ... (vezi toată discuția)
Nu mai vreau sa fiu în custodia tatălui meu pentru că nu se comportă ca un părinte. am soluții? DenisaDiana89 DenisaDiana89 Buna ziua! Ma numesc Denisa am 17 ani si de cativa ani buni ma simt ca la puscarie in casa tatalui meu. Mama mea este divortata de tatal meu de 14 ani. Nu ... (vezi toată discuția)