avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare teren extravilan

Doresc sa cumpar teren agricol sau neagricol in extravilan, in vederea impaduririi.
In aceasta zona, proprietarii nu au documente de proprietate ( titluri de proprietate, extrase carte funciara, etc), proprietatile extravilane, fiind doar trecute in Registrul Agricol si atat. Aceasta situatie s-a perpetuat din generatii in generatii, chiar si mostenirile facandu-se doar prin operarea in RA. Cum pot sa procedez pentru a cumpara legal, unul dintre aceste terenuri , pe care sa -l si intabulez ulterior.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:33, 5 Martie 2017
Nu puteti cumpara terenul prin act notarial, adica legal, decat cu titlul de proprietate al vanzatorului, cadastru si intabulare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare teren extravilan lili ticala lili ticala Am cumparat in 2001 un teren de 1ha(extravilan) in baza unei conventii(intre mine si vanzator)in prezenta a 2 martori;as dori sa ma intabulez,deoarece ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren trecut in registrul agricol roxaP roxaP Am descoperit acum acest forum, care mi se pare foarte interesant. As avea nevoie de un sfat in legatura cu vanzarea unui teren ale carui acte de proprietate ... (vezi toată discuția)
Întabulare teren extravilan Bernet Bernet Bună Ziua, Cum se procedează după ce cumpăr un teren extravilan fara Carte funciară care nu are masuratorile făcute fără extras de carte Funciară. ... (vezi toată discuția)