avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Radiere societate de la anaf
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Radiere societate de la anaf

Doresc sa radiez societatea sunt asociat unic, am depus actele la reg com in schimb nu stiu cum pot proceda la ANAF, ma poate ajuta cineva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Grosu Ionuț-Cãtãlin - Consilier Juridic , Consilier juridic 19:41, 5 Martie 2017
Daca societatea nu are datorii, nu trebuie sa mergeti la ANAF.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata functionare incerta/sediu social expirat CristinaMF CristinaMF Am nevoie , va rog , de ajutorul dvs , in urmatoarea situatie : Avem un SRL infiintat , conform actului constitutiv , pe o durata limitata,respectiv 2 ani ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate suspendata versus radiere firma daniela.berbece daniela.berbece Buna ziua, In 2007 am infiintat o firma ce nu a avut activitate nici o zi. In 2009 am suspendat activitatea pt 3 ani apoi am uitat complet de ea. Acum, ca ... (vezi toată discuția)
Radiere din registrul comertului dietmarkrutsch dietmarkrutsch Un SRL cu asociat unic se poate radia din Reg Com la hotararea asociatului? Speta concreta este ca pe parcursul activitatii firmei asociatul a tot creditat ... (vezi toată discuția)