avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare Buletin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare Buletin

Buna Seara,
Am buletinul in Judetul Galati, intre timp mi-am cumparat un apartament in Ploiesti si as dori sa imi schimb buletinul din Galati in Ploiesti.
Daca il schimb va fi nevoie sa imi schimb pasaportul si permisul? Mentionez ca permisul este de tip European si pasaportul biometric.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:04, 5 Martie 2017
Nu este necesar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt din rep. moldova casatorita cu roman veronica1981 veronica1981 Va rog sa ma informați,cine a trecut prin astfel de situație.sunt casatorita de 8 luni,inregistrarea casatoriei a fost in romania.am depus actele pentru ... (vezi toată discuția)
Pasaport emis timis, ci emisa dolj Cat Black Cat Black Buna ziua, Ajutati-ma si pe mine va rog cu o mica lamurire. Eu am pasaport valabil, din 2007 cu data de expirare 2017, emis in judetul Timis. Intre timp am ... (vezi toată discuția)
Ce alte acte trebuie schimbate cand iti schimbi buletinul (mai exact domiciliul din buletin) ? claudiu_ionica claudiu_ionica De curand am reusit \\"performanta\\" de a-mi pierde buletinul. Mentionez ca acesta era pe adresa parintilor (in Galati) si acum locuiesc in Bucuresti. Daca ... (vezi toată discuția)