avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecini insuportabili
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecini insuportabili

Buna seara!In sfarsit am simtit si eu ca viata la bloc este un cosmar.De cativa ani de zile traiesc un calvar in casa mea.In apartamentul de la parter se asculta orice fel de muzica iar in cel de la etajul 2 , manele la maxim; eu locuiesc la etajul 1.
Este groaznic...sesizari la politie au fost nenumarate, fara nicio rezolvare, din pacate.Acum , mai nou, si-au gasit o alta ocupatie...pe langa muzica de la boxele masinii, gratare sub geam, seminte....ma urmaresc cand vin de ...oriunde, comenteaza in spatele meu , vorbesc urat...etc.
Administrator nu avem , iar alti vecini nu vor sa intre in gura lor....pentru ca doar eu sunt incadrata de aceste specimene. Ce pot sa fac....ei sunt mai multi si tot comploteaza impotriva mea...? Va multumesc! Cu indiferenta am incercat ...dar nu merge ...sunt si eu om!
Cel mai recent răspuns: eeeee , utilizator 19:36, 25 Septembrie 2009
Nu se poate ignora asa ceva. Este un bloc de locuit, nu de distractie.
De ce sa se mute dumneai? Pentru ca politia nu respecta legile? Nu are nevoie de nici o proba, vine, constata zgomotul, amendeaza.
Parerea mea este sa nu abandonati si sa va luptati pina se vor potoli.
Este inadmisibil la bloc sa faci asa ceva: este loc de trait in comun si se supune legilor din aceasta tara. Pina cand mitocanii isi vor mai face legile lor in Romania?
tudorioan a scris:

Pana la urma... ignoranta este cel mai bun remediu! Ati bagat in seama obrazniciile vecinilor, ati facut tot ceea ce ati considerat ca este bine pentru linistea dvs. si nu s-a facut nimic. Prin ignoranta dvs. problema se va rezolva de la sine.

Ignorarea nu rezolva situatia , iar in viata nimic nu se rezolva de la sine .Dar aveti dreptate , un ignorant poate crede acest lucru .
Din pacate daca nu faceti nimic va ve-ti imbolnavi ''cu nervii capului'' , daca incercati sa va faceti dreptate si aveti castig de cauza ( ajungeti in instanta si sunt amendati) de trait in aceasta colectivitate tot o sa traiti si educatia tot aceeasi o vor avea , mai ales ca sunt in haita deja .Eu sincer m-as muta.
Ultima modificare: Luni, 14 Septembrie 2009
traff, utilizator
incercati sa faceti plangere direct la Parchet .
Va multumesc pentru toate raspunsurile; aveam nevoie de putin sprijin moral , mai degraba.Primul meu raspuns a fost cel al ignorantei, timp de cativa ani....dupa care am trecut la reclamatii....si am impresia ca , pentru ei , este chiar distractiv...le ocupa timpul; pentru mine este ,insa, o mare pierdere de timp, stres, nervi....si putin ulcer.
Atata timp cat legile nu sunt respectate chiar de cei care ar trebui sa le impuna(fara sa generalizez) , nu-mi ramane decat sa-mi conving parintii sa isi schimbe locuinta.Poate ca cineva , in masura sa-si impuna un punct de vedere , pentru ca sunt sigura ca nu suntem singura familie care se confrunta cu o situatie de acest gen, VA CITI ACESTE RANDURI SI , INTR-UN FINAL , VA TRAGE UN SEMNAL DE ALARMA.:help:
Am facut plangere la parchet pentru amenintare insulta si calomnie , dar cum martorii de la bloc spun ca ei nu vor sa intre in conflict pentru ca este mai rau dupa ....in general prefera sa vorbeasca pe la colturi....ceilalti , fiind 3 familii, isi iau apararea intre ei ...."ca doar o singura viata au si vor sa se distreze" iar eu pot sa ma odihnesc la "cimitir" daca vreau.
In concluzie, din lipsa de probe nu s-a inceput urmarirea penala, iar plangere impotriva rezolutiei nu am mai facut ....era de prisos.:(

Alte discuții în legătură

Bună seara! am o problema cu vecina de la etajul inferior și ... Paulamarinela Paulamarinela Bună seara! Am o problema cu vecina de la etajul inferior și as avea nevoie de un sfat de la dvs. Problema sta în felul urmator: avem un grup făcut pe ... (vezi toată discuția)
Locatar care pune muzica la nivel maxim gamezcdr gamezcdr Am in bloc un copil prost si necivilizat de vreo 18-19 ani (foarte multi de varsta asta au luat-o razna), parintii maimute din Africa, care de 4 ani pune ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecina bloc MihaiCristian2010 MihaiCristian2010 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de apartamente, la etajul 9. De ceva timp am probleme cu vecina de la etajul 8. Aceasta se plange la administrator si la ... (vezi toată discuția)