Intrebarea era ...daca vecinul poate face vreo plangere....ca eu m-am saturat de cate ori am solicitat ajutorul politiei ....si a ramas totul in acelasi stadiu .....
Buna ziua!
Probabil ca va amintiti povestea mea cu vecinii de la bloc.Intr-una din zilele trecute am explodat si eu , mi-am pierdut controlul si am vorbit nu tocmai ortodox la adresa unui vecin.Cu o zi in urma am auzit din nou unele remarci foarte rautacioase la adresa mea si a familiei mele; eu , a doua zi , am deschis geamul si i-am spus sa incerce sa nu ii mai intereseze atat de viata mea si sa lase asta in grija mea(nu au fost tocmai aceste cuvinte, recunosc):"> Acesta a inceput sa ma faca proasta , nebuna ...si alte cuvinte de acest gen . Greseala mea a fost ca i-am raspuns in acelasi mod ...l-am facut betiv si boschetar.
Ce mi se mai poate intampla acum ? Pot face vreo plangere referitor la aceste jigniri? Tin sa precizez ca ei fac in mod repetat acest lucru .....am incercat sa nu cad in plasa lor ...dar la un moment dat totul are o limita .Deci ....ce se poate intampla?
Va multumesc!
~ final discuție ~