avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vecini insuportabili
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vecini insuportabili

Buna seara!In sfarsit am simtit si eu ca viata la bloc este un cosmar.De cativa ani de zile traiesc un calvar in casa mea.In apartamentul de la parter se asculta orice fel de muzica iar in cel de la etajul 2 , manele la maxim; eu locuiesc la etajul 1.
Este groaznic...sesizari la politie au fost nenumarate, fara nicio rezolvare, din pacate.Acum , mai nou, si-au gasit o alta ocupatie...pe langa muzica de la boxele masinii, gratare sub geam, seminte....ma urmaresc cand vin de ...oriunde, comenteaza in spatele meu , vorbesc urat...etc.
Administrator nu avem , iar alti vecini nu vor sa intre in gura lor....pentru ca doar eu sunt incadrata de aceste specimene. Ce pot sa fac....ei sunt mai multi si tot comploteaza impotriva mea...? Va multumesc! Cu indiferenta am incercat ...dar nu merge ...sunt si eu om!
Cel mai recent răspuns: eeeee , utilizator 19:36, 25 Septembrie 2009
In acest caz , i ncare niciunul dintre vecini nu doresc sa va sustina, singura solutie pare a ramane tot mutatul de acolo. Asa este la noi, la romani.Lasitatea este un element care ne csracterizeaza. Am demonstrat-o in atat de multe situatii....daca va consoleaza cu ceva, sa stiti ca mai exista situatii similare, chiar si eu pot spune ca am vecini care sunt foarte ,,bagaciosi" , care deranjeaza, insa am invatat sa iignor. Nu imi pasa nici ce vorbesc , nici ce cred. Iar chestia cu sesizarile nu prea merge. Ceilalti vecini , desi deranjati deasemenea, se desolidarizeaza cand vine vorba sa ii punem la punct pe cei care merita.
Sa stiti ca oriunde te-ai muta dai peste astia. Sunt peste tot. Nu e o solutie.
De ce nu se aplica legile?
Si eu am asa specimene de vecini cu fete de 17 respectiv 18 ani viata lor consta in manele la maxim si o continua distractie pt ele si fam lor.Ei nu sunt obligati niciodata sa faca liniste si daca vreau liniste sa ma mut la casa.Politia este absolut inutila nu face nimic iar copilul meu de 3 ani sta si adoarme cand poate cu mainile pe urechi din cauza galagiei facute de ei.Spuneti-mi va rog si mie ce sa fac de atat chemat al politiei m-am cam saturat si oricum nu face nimic vine ,constata se potolesc cateodata pe moment dupa care reancepe nebunia
Dvs. ar trebui sa nu mai dati telefoane la politie, ci sa faceti o plangere scrisa.
In plangerea aia sa scrieti si datele cand ati dat telefon si au trimis echipaje.
Nu de alta, dar pana nu-i amendeaza ca sa-i usture la buzunar n-o sa se potoleasca.
Eu am facut asa cum spuneti dumneavoastra...dar au tot felul de cunostinte ...si nu se rezolva nimic.In cazul meu ...singura solutie este o alta locuinta....m-am resemnat.Am lucruri mult mai importante de facut decat sa-mi consum energia prin instante ....si nici sa nu am certitudinea ca se va rezolva ceva. Asta este...
Asa se traieste in Romania!
Va multumesc tuturor!:(

Alte discuții în legătură

Bună seara! am o problema cu vecina de la etajul inferior și ... Paulamarinela Paulamarinela Bună seara! Am o problema cu vecina de la etajul inferior și as avea nevoie de un sfat de la dvs. Problema sta în felul urmator: avem un grup făcut pe ... (vezi toată discuția)
Locatar care pune muzica la nivel maxim gamezcdr gamezcdr Am in bloc un copil prost si necivilizat de vreo 18-19 ani (foarte multi de varsta asta au luat-o razna), parintii maimute din Africa, care de 4 ani pune ... (vezi toată discuția)
Hartuire vecina bloc MihaiCristian2010 MihaiCristian2010 Buna ziua, Locuiesc intr-un bloc de apartamente, la etajul 9. De ceva timp am probleme cu vecina de la etajul 8. Aceasta se plange la administrator si la ... (vezi toată discuția)