Buna,am.facut un contract de vanzare cumparare cu clauze de intretinere cu bunicii ,dansii au murit mi-am.indeplinit toate cererile din contract.problema este urm.in contract s-a vandut casa si tot pamantul din curte notarul a omis o dependenta ce se afla pe teren care acum dupa moartea bunicilor revine tatalui.Dansul ma ameninta cu judecata daca nu ii dau aceasta dependinta si o parte din pamant care eu sunt propietar de fapt in acest moment.Va rog a ma lamuri ce pot face in acest caz?are drept la dependenta chiar daca este pe terenul meu ?Va multumesc.
Anexa respectiva ce reprezinta in fapt, este o constructie din caramida, bca, chirpici, etc.?
In actele de proprietate ale bunicilor dupa care s-a facut contractul la notariat aparea aceasta anexa?
In cadastru apare?
Da, este posibil sa nu se fi putut vinde din lipsa de acte.
Mergeți cu actele la avocat pentru a se analiza situația în concret.
Trebuie văzută și schița.
Dacă nu s-a vândut ar face parte din masa succesorala dar pot fi incidente mai multe instituții juridice și sa o puteți rezolva amiabil sau prin instanta.Depinde și cine a construit acea dependenta.
Nu s-a omis nimic.
Daca bunicii nu au detinut acte de proprietate pentru acea anexa si nici nu figura in documentatia cadastrala, nu putea fi mentionata in contractul de intretinere.
In plus, sunt convinsa ca ati citit si dvs actul.