avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întretinere

La calcularea pensiei de intretinere, intra la calcul si chiriile? Avand in vedere ca chiria este in afara țării si nu era apare pe notificarea de la autoritatea fiscală.
Va multumesc!
Nu, la calculul pensiei alimentare se ţine cont de venitul net de pe documentul fiscal, nu interesează cheltuielile celui care are obligaţia de plată.
Totuşi, instanţa nu este ţinută să acorde maximul admis de lege ca pensie alimentară, procentul poate fi mai mic.În acest sens, puteţi notifica instanţa despre chiria ce o aveţi de plătit, depinde de cum convingeţi judecătorul.
Veniturile din chirii pot fi avute in vedere la plata pensiei de intretinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma de hrana 12b si pensia de intretinere a minorului paramore paramore Adresez două întrebări: În cazul unui proces pentru stabilirea pensiei alimentare, este luată în calcul şi norma de hrană 12b ca venit? În cazul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Crisssyb Crisssyb Buna ziua, As dori si eu sa stiu cum se calculeaza pensia alimentara la un salariat care lucreaza in armata. Din ce stiu eu e 30% din salariu dar cei din ... (vezi toată discuția)
Dividendele si pensia de intretinere minor kromred kromred As vrea sa stiu daca dividentele incasate de la firma in care sunt actionar se calculeaza la pensia alimentara sau nu? Unii avocati spun ca nefiind un venit ... (vezi toată discuția)