avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Extradare !!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Extradare !!

Buna ziua !! Am un dosar pe rol in Ungaria pt trafic de imigranti, de care am auzit ca s-a transformat in terorism !! Sunt sanse sa scap cu suspendare ?? Sunt sanse ca Romania sa nu ma extradeze ??
Astept un raspuns !! VA MULTUMESC ANTICIPAT !!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:20, 9 Martie 2017
Pe terorism nu aveti nicio sansa.

In materie de terorism nu se poate da pedeapsa cu suspendare din cate cunosc eu.
La o asemenea acuzatie nu mai stati sa intrebati pe forumuri, platiti un avocat, de preferinta maghiar ca banii dati unui avocat roman pot fi dati degeaba (ce poate face el e sa treneze extradarea). Avand in vedere ca a fost extradat european cineva care a furat o purcea, cu atat mai mult puteti fi extradat fiind banuit de terorism.
Avocatul roman poate face apărarea ca sa nu fie extrădat.
Sunt multe aspecte care trebuie analizate.

Extrădarea nu se da asa de ușor dacă se fac apărări.
In unele cazuri poate dura câțiva ani.

Sunt situații și situații...
Cunosc cazuri în care a durat extrădarea 8 ani...cu stare din UE...

Avocatul maghiar va face apărarea în Ungaria.
Sunt doua proceduri diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trafic de persoane in ungaria lise lise Buna seara,Fratele meu este arestat in ungaria pentru trafic de persoane.Ce ar trebui sa fac?El este arestat de 14 zile.Ar trebui sa ii dea drumul si sa ii ... (vezi toată discuția)
Eliberare conditionata giura alina giura alina Sotul meu este arestat in Ungaria din 15 feb 2008(omor in culpa -accident rutier). Sunt multe semne e intrebare asupra accidentului (sotul meu a fost trezit ... (vezi toată discuția)
Trafic droguri mare risc - recunoastere, posibilitate aplicare pedeapsa cu suspendare Mariana55555 Mariana55555 Buna ziua, As avea si eu nevoie de un sfat. O persoana in arest preventiv 29 de zile, cu acuzatia de trafic de droguri de mare risc,careia i s-a aplicat art ... (vezi toată discuția)