avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Procura notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Procura notar

Buna ziua,as dori sa fac o procura la notar pt a cumpara un apartament pt fratele meu care este plecat.As dori sa stiu dc procura are aceeasi valoare ca un act de vanzare,adica apart este al meu iar pana in 6 luni tb sa-i fac contract de vanzare fratelui.Cel Ce mi-a vandut apartamentul Mai are vreun drept,sper sa Nu incerce sa il revânda dc Nu avem contract de vanzare.Este posibil
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 21:04, 6 Martie 2017
Adică cum e ap dvs dacă nu ați cumpărat, ci vânzătorul v-a împuternicit sa vindeți?
Trebuia sa fi făcut act de vânzare și cumpărați pt frate și în numele lui. V-ar fi dat fratele împuternicire pt asta.
Bineînțeles ca vânzătorul îl poate vinde. probabil ca ati întâlnit o persoana de buna credință care nu ca face asta..
Ar trebui da va grăbiți măcar. Chiar dacă persoana e de buna credință, poate moare în astea 6 luni și nu mai aveți nimic, nici amărâta aia de procura..
In baza procurii,dvs semnati in locul fratelui contractul de vanzare cumparare. Atat.
Cumparatorul/dobanditorul este fratele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipotecare apartament pt care exista promisiune bilaterala de vanz-cump cristiana11 cristiana11 in ianuarie 2008 a fost incheiat un antecontrc de vanz-cump pt un ap care la acel moment nu era finalizat nu avea cadastru promitenta vanz a declarat sub ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cu procura soringhertea soringhertea Buna ziua, In urma cu 6 luni de zile s-a facut o procura pentru vanzarea unui apartament. Deci o familie n-a fost in stare sa vanda un apartament pentru ca ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare imobil prin procura luminutza luminutza Buna ziua. Intreb pt pe cineva care a vandut un apartament, unei perechi baiat-fata necasatoriti acestia fiind plecati in Anglia. In actul de v/c scrie ... (vezi toată discuția)