avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua! In anul 2012 am locuit intr-un apartament in municipiul Constanta pentru aproximativ o luna de zile si pentru ca propietarul nu mi-a facut contract de inchiriere am renuntat la acel apartament ramand se pare la intretinere cu o copie a buletinului meu. In 2017 parinti mei au primit o scrisoare de executare silita ca nu am platit taxa de salubrizare din perioada aceia ne stiind de acea taxa si de acele declaratii care trebuiesc facute. eu nu am bunuri pe numele meu si sunt stabilit in Anglia de 2 ani. Intrebarea mea este daca pot anula aceasta executare si daca aceasta executare va afecta parinti mei la plata impozitelor in cazul in care nu voi plati executarea. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:56, 7 Martie 2017
Ce suma va venit de plata? ca salubrizarea pt o luna nu poate fi decat cativa lei.Faceti contestatie la executare si aratati ca dvs nu sunteti si nu ati fost proprietar pe acel apartament si cand ati plecat (dupa o luna) v-ati achitat de toate taxele.Daca suma nu e mare puteti plati si gata. Parintii nu sunt afectati de executare.
Ultima modificare: Marți, 7 Martie 2017
ContSters416386, utilizator
Executarea va priveste doar pe dvs. nu si pe parinti,daca nu aveti bunuri pe numele dvs.va poate pune poprire pe veniturile dvs.Puteti formula contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati luat la cunostina de inceperea executarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie dosar de executare chivu24 chivu24 buna ziua astazi am primit o somatie in care se precizeaza ca sunt neovit sa platesc o suma ce consta in taxa de salubrizare (in valoare de 537lei) pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita costynio costynio Am primit o somație de de executare silită din Partea Ionescu ,Șerbănescu si Peticaru fiindcă nu am m-ai plăti un cârd cumpărăturii raiffaisen ... (vezi toată discuția)
Somatie firma de recuperari / abonament connext-vodafone zulg zulg Vorbesc despre o ruda, nu despre mine. Prin 2003 a facut un abonament la vechiul connex, acum vodafone. A platit abonamentul cativa ani, a trecut de perioada ... (vezi toată discuția)