avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1119 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata nerecunoscuta pensie de intretinere pentru 2 ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata nerecunoscuta pensie de intretinere pentru 2 copii majori

Buna ziua am și eu o nedumerire.Am 2 copii din prima căsătorie cărora le plătesc pensie alimentara.Am pus banii pt amandoi prin mandat poștal pe numele fetei care este mai mare.Acum cel mic s-a dus la politie și a făcut reclamație ca nu a primit pensie.Cei de la politie mi-au făcut dosar pt neplata mi s-a spus sa
plătesc o suma pe care a calculat-o î
ei în 2 săptămâni. Am platit-o.mi s-a spus ca mai am de plătit iar ce trebuie sa fac.deoarece diferența care am platit-o fetei nu s-a luat în calcul.și l-a mandat plătesc comision care nici acela nu se calculează la pensie
Cel mai recent răspuns: mateiniko , utilizator 16:26, 7 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei de intretinere catalin2012 catalin2012 Buna ziua. S-a pronuntat instanta de apel in sensul ca \\"pensia de intretinere se va plati de catre reclamant\\". Pana acum am platit eu prin hotararea in ... (vezi toată discuția)
Neridicarea pensiei de intretinere,rea vointa din partea mamei popaliviu67 popaliviu67 Am o mare rugamintela dvs., Sunt divortat de aproape 2 ani,urmind sa platesc copilului o pensie de intretinere in cuantum de 300 ron, iar din luna decembrie ... (vezi toată discuția)
Retur de comision companie de asigurari Roxana Popa Roxana Popa buna ziua,as vrea sa stiu daca ,o firma de asigurari cu care am colaborat prin contract de mandat,in anul 2011,poate sa imi ceara acum printr-o notificare sa ... (vezi toată discuția)