avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare

In extr. CF din 1902 sunt trecuti mai multi mostenitori, trei necunoscuti cu cota de 3/10 in baza unul act din 1870 ,strabunicul cu cota de 1/10, bunicul cu cota de 6/10.In anul 1962 se face succesine dupa decesul bunicului , mostenitor fiind tatal meu in baza cerificatului de mostenitor .In baza legii 18 se elibereaza titlul de propitatepe numele tatalui si al mamei im care sunt trecute terenurile intravilane, incluisiv casasi toate terenurile arabile.Tata a decedat in anul 2000 Va rog sa ma lamuriti care sunt pasii de urmat pentru intabularea si trecerea lor pe numele mostenitorilor actuali.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:39, 8 Martie 2017
Dezbaterea mostenirii dupa tata.
In baza certificatului de mostenitor se face intabularea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara titlu gabriel13 gabriel13 locuiesc in casa sotului avuta de la bunica lui .nu avem niciun act ptr.ca in TITLU DE PROPRIETATE nu este trecuta casa cu gradina doar terenurile extravilane ... (vezi toată discuția)
Deschidere succesiune eu12 eu12 in urma decesului mamei mele (care a fost mostenitoarea sotului ei) a tuturor terenurilor+bunuri, noi urmasii (frati vitregi +drepti) in mod normal trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Fals sau original proces verbal de punere in posesie? iuli113 iuli113 va dau un exemplu: am facut o cerere de punere in posesie pentru a primi titlu de proprietate pentru mai multe terenuri in extravilan si 1 buc teren ... (vezi toată discuția)