avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul ICC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul ICC

Buna seara, cum se calculează ICC din somaj? Dar din salarii? Se calculează din venitul brut? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 8 Martie 2017
Indemnizatia lunara pentru CCC se stabileste in cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate in ultimele 12 luni din ultimii 2 ani anteriori datei nasterii copilului si nu poate fi mai mica de 85% din cuantumul salariului minim brut pe tara garantat in plata .(n.m., 1233 lei)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația pentru creșterea copilului Catyca Catyca Bună ziua am și eu o întrebare cat se plătește indemnizația pentru creșterea copilului lucrând pe un salariu de 1450lei brut (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil AlexAlexandra AlexAlexandra Buna ziua, Sunt insarcinata in 27 de saptamani, sarcina gemelara. Pe data de 11 iulie voi implini 12 de cand sunt angajata. As dori sa intru in ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Mia4 Mia4 Buna seara,am si eu o nelamurile pt ccc,se calculeaza netul pe ultimile 12 luni anterioare nasterii copilului,daca este un salariu mai mare decat minimul pe ... (vezi toată discuția)