avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie

Buna ziua,

De cateva luni am iesit la pensie, unde ma pot adresa pentru a verifica daca este corect calculata pensia.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 11:48, 8 Martie 2017
La Casa de Pensii care v-a emis decizia de pensionare puteti cere fisa de calcul. Daca aveti suspiciuni ca este calculata gresit puteti depune o contestatie la Casa de Pensii care a emis decizia. Din cate stiu pe decizia de pensie este mentionat termenul in care puteti depune contestatia.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Martie 2017
LIVIU NISTEA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa imi spuneti care este perioada in care ... ion_daniela ion_daniela Buna ziua! As dori sa imi spuneti care este perioada in care pot depune contestatie pentru recalcul pensie? Am depus dosar de pensionare in data de ... (vezi toată discuția)
Contestarea deciziei de pensionare scripcaru_benone scripcaru_benone As dori sa contest descizia de pensionare ( pensie la limita de varsta ) decizie emisa la data de 19.12.2008 , primita cu data de 07.01.2009 , data postei ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru veniturile realizate in acord global si veniturile din prime adonisvigalex adonisvigalex Am iesit la pensie la limita de varsta in 28.03.2010 conform legii 19/2000. La stabilirea pensiei nu au luat in calcul si veniturile realizate in ... (vezi toată discuția)