Am o intrebare: au trecut 31 de zile de cand am depus contestatie la executare si nu am primit nimic nimic. Pe site nu da nici un termen spune ca nu exista informatii. Ce trebuie sa fac?Unde sa ma adresez? De unde stiu daca a trecut termenul de depunerea intampinarii din partea intimatului?
stati linistit , dureaza cam 60 zile pana se stabileste primul termen.Intre timp o sa primiti un exemplar din intampinare la care trebuie sa raspundeti si apoi vine comunicarea pt plata taxei de timbru si citatia.
Nu aveti de unde sa stiti daca le-a fost comunicata intampinarea.Termenul de 10 zile este de la comunicare - nu de la inregistrarea contestatiei depusa de dvs.
Verificati la dosar daca s-a efectuat comunicarea. Dar nu va ajuta cu nimic. Poate doar sa dormiti mai bine. In momentul in care se va comunica contestatia, probabil vor depune intampinare si dvs. veti depune raspuns la intampinare.
Va rog ajutor!
Gadigav
Buna ziua. Am avut un credit in2015 și nemaiplatind am aflat de la angajator că m i s- a pus poprire pe salariu. Din documentul primit tot de la angajator am ... (vezi toată discuția)