avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pensionare angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pensionare angajat

buna ziua,

am un angajat care e nascut in 12.01.1957 si care doreste sa iasa la pensie.
neavand varsta de 65 de ani necesara pensionarii la limita de varsta, cu ce articol ii pot inceta contractul de munca ca sa poata derula porcedura de pensionare anticipata?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:16, 8 Martie 2017
In cazul pensionarii anticipate, c.i.m. va inceta de drept la data comunicarii deciziei de pensionare, potrivit art.56 alin.1 lit.c C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim - primire decizie pensionare anymaryh anymaryh Hristos a inviat! Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati : un salariat (61ani) care a primit decizia de pensionare. Decizia are data de 16 martie ... (vezi toată discuția)
Decizie pensionare si conventie ajofm Arion Ramona Arion Ramona In anul 2010, am luat cu conventie un angajat(pers peste 45 ani) si stiu ca suntem obligati sa il avem ca angajat 2 ani.Respectivul,a fost la Casa de Pensii si ... (vezi toată discuția)
Cum ii incetez contractul; pensie anticipata denisa2011 denisa2011 am o salariata care vrea sa iasa la pensie anticipata; cu ce art ii incetez contractul? Cei de la casa de Pensii i-au cerut adv de vechime in perioada ian ... (vezi toată discuția)