avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!- drept de creanta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!- drept de creanta

Am fost împreuna cu iubitul meu 4 ani.avem și un copil împreuna.in decursul anului trecut am cumpărat o mașina.banii au venit doar de la mine.el nu a contribuit deloc,dar am înscris masina pe numele lui.acum as vrea sa iau masina.cum trebuie sa procedez sau exista vreo posibilitate sa o recuperez? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 07:48, 9 Martie 2017
doar in instanta s-ar putea , daca aveti probe si martori ca banii au fost doar ai dvs. Cam greu daca masina e pe numele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre partaj damian121 damian121 buna ziua...am si eu o intrebare Urmeaza sa ma casatoresc in 2 luni iar acum sotia vrea sa cumparam in rate un autoturism in valoare de 15000 e...masina o vom ... (vezi toată discuția)
Increderea in nevasta ma costa scump acum! gogudany gogudany Buna ziua tuturor! Va rog sa ma ajuta-ti cu un sfat. Am sa va relatez o poveste de incredere cu final tragic! M-am casatorit in 2002 in Noiembrie,locuiam in ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotiei la propietate(locuinta) clarisa30 clarisa30 Buna ziua.Sunt impreuna cu sotul de 8 ani dintre care 5 fara acte si 3 casatoriti legitim in anul2007,am construit o casa,am cumparat terenuri,avem pe firma ... (vezi toată discuția)