avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cine plateste concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cine plateste concediu prenatal

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu u solutie la urmatoarea situatie; ma aflu un CCC1 pana in August si urmeaza sa nasc cel de-al doilea copil pe 15 Octombrie. De la sfarsitul lui August as putea sa intru in concediu prenatal daca angajatorul nu ma mai primeste pt ca anterior Ccc1 am avut contract pe perioada determinata? In cazul acesta unde ar trebui sa depun concediile si cine le plateste? Cum s- ar calcula concediu prenatal in acest caz?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lis29 , utilizator 07:54, 13 Martie 2017
Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?
Dl Tudor Valeriu imi puteti raspunde dumneavostra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie pt ccc2 + realizare venituri concediu medical/prenatal ??? english_teacher english_teacher Buna ziua, Sunt in CCC pana pe data de 24 martie 2016 adica pana la implinirea varstei copilului de 1an si 11 luni.Sunt insarcinata din nou urmand sa nasc ... (vezi toată discuția)
Calcul cic al 2-lea copil carmenlazar carmenlazar Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Am un copil care in 16.07.2015 va implini 2 ani. M-am intors la serviciu in 12.06.2015. Urmeaza sa nasc al ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie lis29 lis29 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri cu privire la urmatoarea situatie in care ma aflu: In acest moment sun in CCC1 pe o perioada de 2 ani ... (vezi toată discuția)