avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... HCG Bucuresti : scuturam sau nu covoare de la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

HCG Bucuresti : scuturam sau nu covoare de la fereastra?

Am nevoie de ajutor: stiam de o hotarare a consiliului municipilui Bucuresti prin care se interzice scuturatul asternuturilor, covoarelor de la geamuri si balcoane, deasemenea pusul covoarelor la scurs peste balustarda balconului, si altele pe aceeasi tema.
Va rog sa ma ajutati cu Numarul sau anul cand a fost emisa hotararea.
Multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: Millana , utilizator 17:31, 9 Martie 2017
Este vorba in fapt despre dispozitiile OG nr. 21/2002 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale,care in timp au fost modificate si completate
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscare rufe pe culme / scuturare covoare pe geam andreeaene andreeaene Buna ziua. In Bucuresti exista vreo reglementare/lege privind interzicerea scuturatului covoarelor la geam si uscatul rufelor pe culme? In alte orase stiu ... (vezi toată discuția)
Ce pot face cu fereastra la un dormitor deoarece vecina de deasupra ... Paul111 Paul111 Ce pot face cu fereastra la un dormitor deoarece vecina de deasupra are un comportament foarte violent,își scutură absolut tot ce are prin casa pe ... (vezi toată discuția)
Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)