avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ce pot face cu fereastra la un dormitor deoarece ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ce pot face cu fereastra la un dormitor deoarece vecina de deasupra ...

Ce pot face cu fereastra la un dormitor deoarece vecina de deasupra are un comportament foarte violent,își scutură absolut tot ce are prin casa pe fereastră,pur și simplu îmi bagă toate cearșafurile,pilote,covoare,mi le baga pe fereastră,am o plasa de țânțari,îmi bate toată ziua în ea
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:20, 25 Februarie 2023
Ideal ar fi sa purtati o discutie decenta cu vecina si sa ii comunicati neajunsurile generate de actiunile sale
De regula fiecare localitate prin HCLM dipune norme de convietuire sociala
Printre ale norme ,opereaza si disp OUG nr 21/30.01.02 privind gospodarirea localitatilor urbane si rurale, aprobata prin L nr 515/2002 modificata si completata;
Ar trebui sa va interesati oficial la primaria locala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscare rufe pe culme / scuturare covoare pe geam andreeaene andreeaene Buna ziua. In Bucuresti exista vreo reglementare/lege privind interzicerea scuturatului covoarelor la geam si uscatul rufelor pe culme? In alte orase stiu ... (vezi toată discuția)
Vecini cu probleme eryurek eryurek Buna ziua, Vreau sa va impartasesc problema mea si in acelasi timp va rog sa ma sfatuiti ce ar trebui sa fac. Locuiesc intr-un apartament la etajul 2 de 3 ... (vezi toată discuția)
Vecini fara bun simt sau invidiosi! Vcr08 Vcr08 Buna ziua! Deci nu stiu ce sa fac in situatia asta desi nu e prima data! Vecinii de sus nu stiu care dar toate tigarile le arunca jos. Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)