avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice subcontractarea lucrarii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

subcontractarea lucrarii

Buna ziua
Spuneti-mi va rog daca, dupa castigarea licitatiei si incheierea contractului de lucrari cu autoritatea, mai putem subcontracta. La deschidere nu am venit cu subcontractanti, iar in contract nu se specifica absolut nimic. Contractul s-a incheiat pe vechea legislatie in achizitii, iar ordinul de incepere inca nu a fost emis. :O
Trebuie sa cerem acordul autoritatii, invocand motive intemeiate? (din cate stiu, aceasta nu ar avea probleme in privinta asta).
In proportie de cat % putem subcontracta?
In contract si la art. 96 din HG 925 se vorbeste doar despre inlocuirea subcontractantului.
Multumesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: greensea , utilizator 14:49, 16 Martie 2017
Buna seara,

Gas iti la acest link raspunsul in sens pozitiv in functie de cat va prelua subcontractantul[ link extern ]

Laura
multumesc. Cu privire la procent tot nu m-am lamurit.
Ce motive intemeiate si legale as putea sa invoc pt a subcontracta?:flowersblue:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 34/2006 - introducere subcontractanti pe parcursul derularii contractului alemisa alemisa Buna ziua, Va rog sa ma sprijinuti cu un punct de vedere pe urmatoarea speta: Prin licitatie deschisa s-a atribuit un contract de proiectare si executie ... (vezi toată discuția)
Subcontractare contract achizitii publice siladi siladi Un subcontractant al unui operator economic poate la randul sau sa resubcontracteze o parte din ceea ce a subcontractat.(este vorba de un contract de servicii ... (vezi toată discuția)
Subcontractare lucrari ulterior semnarii contractului mara78 mara78 Buna ziua, Am castigat o licitatie pentru niste lucrari. Oferta am depus-o singuri si asa am castigat. Ulterior, am constatat ca nu putem face lucrarile ... (vezi toată discuția)