avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat de nastere, stergere numele mamei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat de nastere, stergere numele mamei

Buna seara , va rog sa nu ma judecati, vreau sa stiu daca exista o lege prin care pot sa imi steg numele din certificatul de nastere al fiicei mele, vreau sa fie linie, am motive intemeiate si nu sunt nebuna.Va multumesc anticipat ptr raspunsuri si ptr ca nu ma judecati.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:42, 27 Decembrie 2018
Datele din certificatele de nastere nu au nicio legatura cu sentimentele dintre persoanele mentionate in certificat.. In certificatul fiicei dvs dvs sunteti trecuta la mama ca dvs X cu nume si prenume, ati nascut-o.. ca va urati de moarte, nu intereseaza pe nimeni. Raspunsul e deci, nu exista nicio posibilitate sa va fie sters numele din certificat.
~ Conținut șters la cerere ~
prin adoptie, sotia dvs ar putea adopta copilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa trec copilul meu pe numele mamei lui ce trebuie sa fac unde sa ma duc doar eu doar eu am un copil dintr-o relatie terminata nu suntem casatoriti copilul l-am recunoscut si este pe numele meu acum vreau sa il trec pe numele mamei lui cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Radiere nume mama in certificat Tinas Tinas Se poate radia numele mamei de pe certificatul de nastere, avand in vedere faptul ca persoana este adulta? Mai precis, am fost abandonata la nastere de catre ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui copilului ContSters96930 ContSters96930 o prietena de-a mea s-a casatorit cu un barbat care avea un copil mic de 3 ani din prima casatorie,acum copilul are 23 ani,ea spune ca,copilul a cerut ca in ... (vezi toată discuția)