avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Refuz testare ADN
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Refuz testare ADN

Bună seara asta dori sa știu ca mama pot refuza restul adn asupra copilului?nu sunt căsătorită și presupusul tata e italian,am avut o aventura și eu am hotărât sa cresc singura copilul...ma poate obliga sa fac testul?trebuie sa vina în România dacă e asa nu. Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:53, 10 Martie 2017
Da, sa aibă drepturi dar fără obligații...

Într-un proces e ca la război...orice este cinstit...pentru ca scopul scuza mijloacele...
Important este sa fie legal...

Deocamdată are alte probleme.
Dar atunci când va începe ceva, dacă va începe, e bine sa fiți pregatita...

Va fi greu pentru el ca va trebui sa vina în România și dacă reușiți sa îl faceți sa vina degeaba de cateva ori ii zadarniciti aflarea adevarului...
Aici e logica cu amanarile...printre altele...
Daca veți angaja avocat sa ii spuneți acest lucru încă dinainte de a-l angaja.
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2017
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara... am un băiat de 8 ani. tatăl acestuia m-a dat ... Anamaria99. Anamaria99. Bună seara... Am un băiat de 8 ani. Tatăl acestuia ma dat in judecata pt drept de vizita si luare la domiciliu acestuia în week-end-uri si vacante. Țin sa ... (vezi toată discuția)
Paternitate copil cris_13 cris_13 buna, am o mare nelamurire legata de recunoasterea paternitatii fiicei mele, in varsta de 10 luni. tatal nu a recunoscut fata, iar acum am vorbit cu o avocata, ... (vezi toată discuția)
Test paternitate Magda 2018 Magda 2018 Buna ziua!Am un copilas de un an si ju.matate.Tatal vopilului vrea test ADN si imi cere sa l chem in instanta pt paternitate.Toate acele costuri(cheltuieli de ... (vezi toată discuția)