avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am nevoie de procura pt a iesi cu copilul din tara?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am nevoie de procura pt a iesi cu copilul din tara?

Buna seara,

sunt divortata de 6 ani si custodie exclusiva a minorei de 7 ani, cu domiciliu stabi in UK, fapt specificat pe hotararea judecatoreasca si detaliile de custodie a copilului. Am nevoie de procura la iesirea din tara? pasaportul copilului britanic este expirat si este putin dificil sa il reinoiesc prea curand, daca ii fac pasaport romanesc, am nevoie de procura de la tatal copilului sa ies din tara cu copilul?
multumesc
Cel mai recent răspuns: ReoTati , utilizator 15:53, 10 Martie 2017
Buna seara!

Nu aveti nevoie de procura, deoarece aveti exercitarea exclusiva a autoritatii parintesti.

Cu stima.
Nu aveți nevoie de procură.
Multumesc domnilor!
Cu respect!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in ro fara procura de la celalalt parinte mironasaila@gmail.com mironasaila@gmail.com Buna ziua As dori sa stiu daca- pot intra/ iesi in Romania cu copilul minor de 17 ani in absenta unei procuri din partea tatalui lui s - daca pot sa ii ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt divorțată de 8 ani, după divorț avem custodie ... nataliacatisov@yahoo.ro nataliacatisov@yahoo.ro Buna seara. Sunt divorțată de 8 ani, după divorț avem custodie comuna asupra minorului, in toți acești ani tatăl copilului nu ia plătit niciodată ... (vezi toată discuția)
Relocarea minorului cu mama in strainatate Monica_J Monica_J Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: Dupa separararea de fostul concubin urmare a unor incidente de violenta domestica in UK, locul nasterii ... (vezi toată discuția)