avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cim durata determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cim durata determinata

Revin la subiectul pe care l-am mai abordat cu privire la cim pe durata determinata si as vrea sa intreb daca, prin act aditional prelungesc perioada intiala a cim-ului pe durata determinata in data in care inceta prima perioada determinata, ce-a de a doua prelungire nu este consierata o perioada consecutiva, iar a treia oara ar trebui s-au sa-l incetez conf. art. 56 lit.i sau sa-l modific in cim pe durata nedeterminata ? Solicit aceasta precizare, deoarece interpretarea unor ITM- uri este ca nu poti face decat un act ad-itional la cim initial pe durata determinata, iar cel de-al doilea act aditional trebuie sa transforme cim in perioada nedeterminata deoarece interpretarea este ca sunt de fapt 3 cim-uri consecutive. Va multutmesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:24, 10 Martie 2017
Cea de-a doua prelungire de durata nu poate fi considerata o incheiere de nou c.i.m.

Art.82 C.mun. la alin.3 prevede : Contractul individual de munca pe durata determinata poate fi prelungit, in conditiile prevazute la art. 83, si dupa expirarea termenului initial, cu acordul scris al partilor, pentru perioada realizarii unui proiect, program sau unei lucrari.

Prin urmare, prelungirea nu poate fi confundata cu incheierea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract de munca perioada determinata loredana080380 loredana080380 Buna Am intalnit o speta mai delicata si nu stiu cum sa procedez. S-a intocmit un cim per. determinata, inainte de incetare s-a intocmit act aditional 1 de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata prelungit? luminita_gab luminita_gab un contract de munca incheiat pe perioada determinata, poate fi prelungit? in ce conditii? pentru ce perioada! (vezi toată discuția)
Contract de munca durata determinata Elssa Elssa Buna ziua, Am angajat un salariat cu contract de munca pe durata determinata apoi i s-a prelungit contractul de doua ori (deci are 2 acte aditionale pentru ... (vezi toată discuția)