avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Retragere dintr-o promisiune de asociere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Retragere dintr-o promisiune de asociere

Bună ziua, dețin o societate comerciala, sunt unic asociat și am hotărât sa ma asociez cu o persoana. După întrevederi și discuții am căzut deacord ambele părți atât din punct de vedere al sumei și clauzelor. Firma a fost supusa și unui audit financiar plătit de partea interesata asocierei plus alte cheltuieli unui birou de avocatura . Întrebarea mea este dacă eu nu mai sunt de acord cu asocierea, pot fi tras la răspundere în vreun fel? Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 10 Martie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ramona_2012 , utilizator 14:47, 10 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociere pe punct de lucru?! anndreya_eu anndreya_eu Buna! Am o firma de distributie (asociat unic), dar intentionez sa deschid si un magazin. Pentru deschiderea magazinului, doresc sa ma asociez cu inca o ... (vezi toată discuția)
Asociere pe punct de lucru?! anndreya_eu anndreya_eu Buna! Am o firma de distributie (asociat unic), dar intentionez sa deschid si un magazin. Pentru deschiderea magazinului, doresc sa ma asociez cu inca o ... (vezi toată discuția)
RestanȚe cote de distribuȚie-intretinere Oprea Mirela26 Oprea Mirela26 Bună seara! Am o nelamurire în ceea ce priveste restantele cotelor de distribuție. Ce reprezinta acestea mai exact și care este procedura aplicării ... (vezi toată discuția)