avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reziliere pachet servicii bancare
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reziliere pachet servicii bancare

Buna ziua!

Am semnat in decembrie pentru un pachet de servicii, la banca. Mi-au pus in brate multe acte, pe care nu le-am citit. Pachetul ma costa 6.90 lei pe luna.
Intre timp, am descoperit ca pachetul nu contine beneficiile de care am nevoie si de care mi s-a povestit la inceput. Evident ca acum imi spun ca am inteles eu gresit.
Le-am zis ca vreau sa renunt la el si mi-au spus ca pot renunta gratis dupa un an sau pot plati acum 82 lei.
As vrea sa stiu daca exista vreo modalitate de a renunta gratis azi. Stiu ca exista o lege, in cazul serviciilor de cablu/internet, care spune ca poti renunta oricând gratis la ele, desi in contractele lor se stipuleaza ca platesti daca renunti mai devreme de termen. Ma intereseaza sa stiu daca exista o astfel de lege de protejare a consumatorilor si in cazul serviciilor bancare.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adina_iliescu , utilizator 16:53, 10 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce tarife incasati de la firmele de cablu?aveti abonamnt colectiv? unlocatar unlocatar As dori sa stiu ce tarife incasati de la firmele de cablu pentru acordul de cablare a locatarii scarilor dv. A ajuns in sfarsit si la noi o companie de cablu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract cablu tv si mentinere contract internet mateias mateias Buna seara, Am incheiat 2 contracte diferite cu acelasi furnizor, unul pentru furnizarea serviciilor de cablu TV si cel de al doilea pentru furnizarea ... (vezi toată discuția)
Renuntare la contract tv danddd76 danddd76 pot renunta la un contract tv? nu mai sunt multumit de serviciile lor,au mai scos programe din lista... TREBUIE SA PLATESC O TAXA?:( (vezi toată discuția)