avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Daca soțul cedează partea lui din casa copilului minor,pot vinde aceasta casă?
Cel mai recent răspuns: ContSters416386 , utilizator 11:20, 11 Martie 2017
Nu, nu puteti vinde.
Mulțumesc frumos
Terenul si ridicarea casei s au făcut înaintea căsătoriei.Soțul a contribuit la interiorul casei.In mai2016 a cerut jumătate din casa si teren.Am făcut contract de vânzare cumpărare ,am zis sa fie bine, Se pare ca a avut alt plan .in nov2016am divorțat.Vrea sa stam divorțați,eu nu accept acest lucru si am cerut partajul.Sunt șanse de câștig in instanță pt a recupera ceva din dreptul pe care i l am cedat?
Sincer, nu! pe langa asta va costa o "caruta" de bani ca sa va judecati, si dureaza ani buni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrem sa divortam de comun acord dar nu stim ce pasi sa urmam elenacamy elenacamy vrem sa divortam de comun acord,avem un baietel de 6 anisori,o casa facuta impreuna,dar problema e ca noi vrem sa locuim impreuna in continuare( ptr cresterea ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj - evitare vanzare locuinta danyghost danyghost Buna. Am si eu o nelamurire care chiar azi seara sa ivit. Eu cu sotia mea stam cu tatal sotiei mele. Nevasta socrului a plecat in nenumerate randuri de la el ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, urmeaza sa divortez, am 3 copiii minori, sotia este ... Florea2022! Florea2022! Buna ziua, urmeaza sa divortez, am 3 copiii minori, sotia este cea care baga divortul a fost la o avocata si aceasta ia zis ca cine castiga custodia copiilor ... (vezi toată discuția)