avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Iesire din indivizibil in instanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Iesire din indivizibil in instanta

Vrem sa vindem un teren pe care avem un contract de vanzare cumpărare insa nu putem pentru ca nu avem cota parte de 1/1 pentru el.Cum putem obtine aceasta hartie ,aproximativ care este durata unui astfel de proces în instanță si cam cat ar costa procedura ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 09:57, 11 Martie 2017
Buna ziua,
Cum il puteti obtine e simplu:
- prin buna intelegere la un notar!
- prin instanta.
Durata la notar si costul va va spune un notar!
Durata in instanta: De la 6 luni la 1,5 ani functie de incarcarea instantei si de caile de atac folosite.
costul este in functie de valoarea terenului si onorarriul expertului ca si de, eventualul, onorariu de avocat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Suntem 2 mostenitori a unui apartament, iar sora mea nu doreste sa vina la notar pentru a finaliza succesiunea. Intrebarea mea este: Ce pot face in ... (vezi toată discuția)
Impartire casa mary_123454 mary_123454 Buna ziua,eu impreuna cu sora si mama mea detinem o casa prin act de mostenitor avand tataL DECEDAT.Sora mea numai locuieste cu noi de 1 an de zile mutandu-se ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza procesul de stabilire domiciliu și incredintare minor? MihaelaIonela 1 MihaelaIonela 1 Bună ziua, Cat durează un proces de stabilire domiciliu minor și incredintare ,având în vedere ca am depus o ordonanta presedintiala,dar a fost ... (vezi toată discuția)