avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Abandon de familie ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Abandon de familie ?

Buna seara,

Presupunand ca sotii (cetateni romani) locuiesc in strainatate si la un moment dat unul dintre ei se intoarce in tara si celalalt continua sa locuiasca in strainatate o vreme, poate constitui asta abandon de familie ? Mentionez ca ambii soti au capacitatea fizica/psihica de a munci.
Multumesc,
Florin
Cel mai recent răspuns: sexy , utilizator 03:20, 13 Ianuarie 2006
cam in aceasta situtatie este si prietena mea.
ea cetateana usa ,iar el e plecat in Romania de 1 an si 6 luni.
astept si eu un raspuns.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ramanere in tara cu copil minor florinmantescu florinmantescu Buna ziua, Sa presupunem urmatoarea situatie: cuplu cu copil minor, locuiesc in tara X din Vestul Europei. Sotia vrea sa se intoarca in Romania, dar sotul ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea in romania a divortului pronuntat in sua Opinca Opinca Buna, prietenul meu este cetatean american si sa casatorit in urma cu 20 ani in Romania cu cetatean roman, locuiesc in SUA. Au divortat acum 2 ani in SUA si el ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu o persoana siriana Raluca123456789 Raluca123456789 Buna seara Eu si prietenul meu ne-am cunoscut acum vreo 4 ani , eu am mers in Siria sa ii cunosc familia cu 2 ani in urma si am decis sa ne casatorim , insa ... (vezi toată discuția)