avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum procedez pentru a rezilia contractul la telefonie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum procedez pentru a rezilia contractul la telefonie mobila

Ce trebuie sa faci pentru a rezilia contractul de telefonie mobila deoarece telefonul pe care l am luatprin ABONAMENT l am trimis la reparat de 3 or I in 4 luni
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:20, 11 Martie 2017
Buna ziua,
Mergeti la un centru al respectivei societati comerciale si depuneti o cere aratand si motivul.
Daca nu o primesc sau daca va solicita bani pentru reziliere atunci o puteti trimite prin posta invocand prevederile Legii nr. 193/2000 anexa 1 art. 1 lit. j, cu modificările și completările ulterioare pentru a nu le plati. va trebui sa le trimiteti si aparatul in cauza!
cereti sa vi se schimbe telefonul, serviciile de telefonie nu au legatura cu aparatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract telefonie mierloiuionela mierloiuionela sunt interesat sa reziliez un contract la telefonia mobil, as vrea sa stiu daca se poate face fara costuri, cei de la respectiva companie mi-au spus ca taxa la ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone tictac tictac Buna ziua, In urma cu circa 18 luni mi-am prelungit contractul cu Vodafone telefonic, operatorul prezentandu-mi oferta de servicii, tariful si faptul ca mi ... (vezi toată discuția)
Contract telefonie mobila axw axw Buna ziua, Din motive personale as vrea sa renunt la un abonament Orange dar stiu ca se cere taxa de reziliere adica sa platesc abonamentul pe lunile ramase ... (vezi toată discuția)